Musikalsk underholding og historier

Per Bødker Andersen underholdt 1½ time solo, da sønnen Peter desværre måtte melde afbud.

Onsdag 2. december 2020 kl. 19.00 i Parkhallen, Fynsvej 49, Kolding.

Musikalsk underholdning og historier v/ Peter og Per Bødker.

 

Formand Preben Meyer Petersen bød velkommen til de 93 fremmødte deltagere og oplyste, at Peter Bødker desværre er blevet smittet med corona. Dette fik foreningen oplyst dagen før og har efterfølgende prøvet flere andre konstellationer, men desværre uden resultat. Med stor velvillighed fra Per Bødkers (P.B.) side, kører han forløbet alene.

Peter er ked af, at han ikke kan komme, og det er P.B. også, men vil ikke gerne læse i avisen, at han er ”superspreder” i Kolding.

P. B. nævnte, at han ved sidste arrangement i foreningen havde nævnt, at A/S S.A. Christensen & Co. havde været ramt af brand i 1970-erne, men det var desværre ikke rigtig, det var Dansk Kraftemballage, der havde en større brand.

P. B optræder gerne både med musik og anekdoter fra sit eget liv. Laver stadig sange til børnebørn, konfirmationer, bryllupper m.v.  Da han og Villy Søvndal sad i byrådet sammen tog de ud på kommunens plejecentre og underholdt op til jul. Har også underholdt på Kridthuset hos Per Plougmann i Munkegade op til jul for handelsstandsforeningen, når butikkerne havde lukket. Underholdte med aktuelle ting i forhold til tiderne. Bl.a. Tour de Jernbanegade og Østergade. Altid med stor succes. En deltager nævnte, at det ikke var handelsstandsforeningen, men håndværkerforeningen, der arrangerede julekoncerten på Kridthuset.

P. B. har skrevet en artikel i Koldingbogen 2020, hvis far grundlagde Koldingbogen i 1970. Hvor mange ved, at Kongehuset udgiver en digital julekalender om rigsfællesskabet. Det er den femte af sin art i år.

P.B. kan ufattelig mange sjove historier fra Kolding helt tilbage fra sin skole- og gymnasietid. Har boet i byen, det meste af sit liv. Lokale værtshuse, pædagoger, lærere, blondiner, pensionister, sømænd, turist og fisker i Vestjylland gik ikke ram forbi. Det gjorde nonnen i Rom heller ikke.

P.B. havde trykt: Sang til Koldings pris – skrevet af Ib Boye i anledning af Kolding Erhvervsråds 50 års jubilæumsfest i 1991 samt Weihnachtdinnerchanson. Sang ”den rigtige” korvet sang, en sang for herrerne af Halfdan Rasmussen, vise af Poul Sørensen som han rigtig gerne ville have sunget sammen med Peter.

Formanden takkede Per Bødker for en underholdende aften, selv om den blev anderledes end planlagt. Godt klaret.

Herefter blev der serveret æbleskiver og gløgg samt kaffe/te.